341 mensen beoordelen fysiosportief over 2023 met een 9,1

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij en andere mensen onze behandeling ervaren. Dit doen we natuurlijk tijdens je behandeling, maar ook met een speciaal voor fysiotherapeuten ontworpen onafhankelijk klantervaringsonderzoek.

Hierin onderzoeken wij de ervaringen van mensen bij fysiosportief met onze Informatievoorziening, Bejegening, Participatie en Therapietrouw en Verwachtingsmanagement van het Behandelproces. Deze ervaringen worden apart beoordeeld en geconcretiseerd in een Net Promotor Score en een Algemene Beoordeling. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Qualiview. Van hen ontvingen wij deze week onze resultaten over 2023.

Over 2023 beoordelen 341 mensen fysiosportief met een 9,1

Natuurlijk zijn wij erg blij met dit mooie resultaat en werken wij er alweer een paar maand hard aan om dit resultaat in 2024 te evenaren. Wil je meer ervaringen bij fysiosportief lezen, of wil je jouw eigen ervaringen met ons delen?

Hoe de ervaringen bij fysiosportief in 2023 zijn gemeten

In onderstaand artikel legt Qualiview zelf de werkwijze van het klanttevredenheidsonderzoek uit.

Qualiview gelooft erin dat je samen moet werken om de zorg beter te maken. Daar hoort bij dat je elkaar af en toe stimuleert en steunt. Daarnaast zet Qualiview zich in voor transparantie in de zorg. En hoe kun je beter inzichtelijk maken welke fysiotherapiepraktijk goed scoort dan met een certificaat?

Iedere fysiotherapeut van fysiosportief verzameld feedback van de patiënten op meerdere thema’s. Hieronder lees je meer uitleg over de thema’s.

Net promotor score van fysiosportief in 2023
De Net Promoter Score is de mate waarin de praktijk positief of negatief wordt aanbevolen door patiënten. De methode onderscheidt `Promoters`, `Passief tevredenen` en `Criticasters`.

Algemene beoordeling van fysiosportief in 2023
De algemene beoordeling geeft het gemiddelde cijfer weer op de vraag: Welk cijfer geeft u uw fysiotherapeut? Dit cijfer is een algemeen rapportcijfer dat uw patiënten uw praktijk geven.

Bejegening door fysiosportief in 2023
Dit thema bevat vragen met betrekking tot de benadering, aandacht en het actief luisteren van de fysiotherapeut.

Participatie en therapietrouw bij fysiosportief in 2023
Dit thema bevat vragen met betrekking tot het advies over het voorkomen van klachten en het naleven van thuisoefeningen.

Verwachtingsmanagement behandelproces door fysiosportief in 2023
Dit thema geeft de score weer of de praktijk voldoet aan de verwachtingen van de patiënt rondom het behandelproces.

Lees meer over

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder