Luister de Snijder&Meijer podcast van 28 november vanuit herenmodezaak Flashman

Naast behandelen, zijn onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer gek op mooie verhalen. Daarom spreken ze regelmatig af en bespreken samen, of met een goeie bekende de afgelopen week, hun ervaringen als fysiotherapeut en ook hoe je het lekkerste brood bakt en de beste espresso maakt.

De mannen gaan op chique deze zaterdagochtend 28 november, neergestreken in het ontwakende Haren bij Flashman een van de mooiste heren modezaken van noord Nederland zijn ze er weer vroeg bij.

Samen met eigenaar Germen Olivier van Flashman en kleding koning Geert Knigge wordt tussen de broeken en colberts het nieuws van de week doorgesproken en reikhalzend uitgekeken na leven na Corona.

https://open.spotify.com/episode/3OphqUJYTzBq5xyY25S0ia?si=KG_qxbS2SEqmzZvZ2iEsnQ

Luister Podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

30 april 2024
stijfheid-knie-na-operatie-informatie-fysiosportief-groningen

Luister de fysiosportief podcast over stijfheid in je knie na een operatie

Als je bij ons in behandeling bent, dan willen wij je goed informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Natuurlijk doen we dit rechtstreeks... Lees verder

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder