Anouk helpt je met fysiotherapie voor je rug bij fysiosportief Groningen Friesestraatweg 18-5

Hallo, ik ben Anouk en help je graag met fysiotherapie voor je rug op onze vestiging van fysiosportief aan de Friesestraatweg 18-5 in Groningen.

Ik ben een spontaan en enthousiast persoon, wat past bij mijn passie voor het werken met mensen. Mijn doel is om jou in staat te stellen zelf controle te krijgen over je klachten en om je te begeleiden bij het nastreven van jouw doelen.

rug-fysiotherapie-fysiosportief-friesestraatweg-18-5-groningen-1
rug-fysiotherapie-fysiosportief-friesestraatweg-18-5-groningen-2
rug-fysiotherapie-fysiosportief-friesestraatweg-18-5-groningen-3
rug-fysiotherapie-fysiosportief-friesestraatweg-18-5-groningen-4

In dit artikel

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder