FYSIOTHERAPEUT ANOUK TERPSTRA

Hallo, mijn naam is Anouk Terpstra en leuk dat je op mijn persoonlijke pagina kijkt. Ik ben ontzettend blij om deel uit te mogen maken van het leuke team bij fysiosportief!

Ik ben een spontaan en enthousiast persoon, wat past bij mijn passie voor het werken met mensen. Mijn doel is om jou in staat te stellen zelf controle te krijgen over je klachten en om je te begeleiden bij het nastreven van jouw doelen.

anouk-fysiotherapeut-fysiosportief-groningen
fysiotherapeut-anouk-fysiosportief-groningen
anouk-fysiotherapeut-fysiosportief-groningen
fysiotherapeut-anouk-fysiosportief-groningen

Je kunt mij vinden aan de Vechtstraat 52 op maandag en dinsdag en op donderdag en vrijdag ben ik te vinden aan de Friesestraatweg 18-5. Op deze dagen sta ik klaar om jou met mijn energie en kennis te helpen.

Naast mijn werk als fysiotherapeute, ben ik actief in de paardensport. Ik zit niet vaak rustig op de bank, beweging en activiteit zijn voor mij belangrijk en ik vind het dus ook geweldig om deze passie met mijn werk te kunnen combineren.

Ervaringen bij onze fysiotherapeut Anouk

  • ”Anouk is vrolijk, positief, ze voelt goed aan wat je als persoon nodig hebt. En luistert ook heel goed. Ik voelde me direct op m’n gemak bij Anouk en ze geeft je het gevoel dat je het samen doet, ze staat letterlijk en figuurlijk naast je en is geduldig in het aanleren van de oefeningen Geeft goede aanwijzingen. Een topper.”

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET ANOUK