FYSIOTHERAPEUT EN MANUEEL THERAPEUT BART WEVERS

Hallo, mijn naam is Bart Wevers, sinds 2017 ben ik werkzaam als Fysiotherapeut en sinds 2021 als master Manueel Therapeut.

Gezien mijn interesse in wervelkolom gerelateerde klachten ben ik in 2018 gestart met de driejarige master Manuele Therapie aan de SOMT. Deze specialisatie richt zich op de anatomie van de wervelkolom, de functies van gewrichten, het aanleren van nieuwe behandeltechnieken en klinisch redeneren. Door deze opgedane kennis en vaardigheden kan ik nekpijn, rugpijn en hoofdpijnklachten goed behandelen.

De afgelopen vier jaar heb ik gewerkt in een praktijk in Haren. Gedurende deze periode heb ik veel ervaring opgedaan door uitlopende klachten en mensen van uiteenlopende leeftijden te behandelen. Hiel en pees problematiek heb ik behandeld na het volgen van een cursus Shockwave therapie.

bart-fysiotherapeut-fysiosportief-groningen
fysiostherapeut-bart-fysiosportief-groningen
ervaring-fysiosportief-groningen-richard
fysiotherapie-duizeligheid-groningen-fysiosportief-podcast
bart-fysiotherapeut-fysiosportief-groningen
fysiostherapeut-bart-fysiosportief-groningen
ervaring-fysiosportief-groningen-richard
fysiotherapie-duizeligheid-groningen-fysiosportief-podcast

Mijn doel als uw fysiotherapeut, is om samen de klacht goed te begrijpen. Ik zal gerichte vragen stellen omdat ik een goede kennis van de klacht belangrijk vind. Ook zal ik uw verwachtingen van de behandeling uitvragen. Vervolgens kunnen we, gebaseerd op uw hulpvraag en de bevindingen tijdens een intake, samen een plan maken. Hierin vind ik het belangrijk om mijn kennis helder aan u over te brengen. Inzicht krijgen in uw eigen klachten gaat samen met een sneller/beter herstel

Naast de interesse in het vak fysiotherapie beleef ik veel plezier in sport, voornamelijk op het hockeyveld, bij GHBS Heren 1. Voor mij geeft dit de perfecte combinatie om plezier en voldoening uit de sport te halen!

Ervaringen bij onze manueel therapeut Bart

  • ‘’ Bart is heel vriendelijk en sociaal. Het is fijn om door hem behandeld te worden.”
  • “Bart denkt met mij mee. Alle aandacht voor mij. Weet precies wat ik nodig heb. En is een aangenaam persoon.’
  • “Bart is een serieuze, aardige en prettige fysiotherapeut. De behandelingen werken goed en de oefeningen voor thuis zijn duidelijk.”

 

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET BART