Bekijk de fysiosportief video over de kijkoperatie in de heup

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, hoe we dit samen kunnen oplossen en hoe lang dat ongeveer gaat duren.

We informeren je zowel tijdens je behandeling, als daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders, informatievideo’s en onze podcasts. We vinden het leuk om deze informatie te maken en publiceren regelmatig nieuw materiaal, zoals deze video over de kijkoperatie in de heup.

kijkoperatie-heup-fysiosportief-video

Video over de kijkoperatie in de heup

Binnenkort krijg je een operatie voor je heupklacht. Een kijkoperatie zoals ze dat dan zeggen. In vaktermen noemen ze dat een arthroscopie. Maar wat doen en kunnen de chirurgen nu zien en doen tijdens zo’n kijkoperatie?

Onze sportfysiotherapeut Leon ging op onderzoek uit en vroeg aan heupspecialist Enrico de Visser dit uit te leggen. Dit gaan ze doen aan de hand van een ‘dummie’ heup. We konden natuurlijk kiezen voor een echte operatie maar veelal is dat voor jou, als patient, veel te onduidelijk. Met een ‘dummie’ zoals wij gebruikt hebben kun je alles heel duidelijk in beeld brengen.

Bekijk meer video’s van fysiosportief

Wil je meer video’s van fysiosportief bekijken? Bezoek ons videokanaal op YouTube en bekijk video’s over het voorkomen en behandelen van blessures, fysiotherapie oefeningen en ervaringen bij fysiosportief.

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder