Bekijk de fysiosportief video over de kijkoperatie in de heup

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, hoe we dit samen kunnen oplossen en hoe lang dat ongeveer gaat duren.

We informeren je zowel tijdens je behandeling, als daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders, informatievideo’s en onze podcasts. We vinden het leuk om deze informatie te maken en publiceren regelmatig nieuw materiaal, zoals deze video over de kijkoperatie in de heup.

kijkoperatie-heup-fysiosportief-video

Video over de kijkoperatie in de heup

Binnenkort krijg je een operatie voor je heupklacht. Een kijkoperatie zoals ze dat dan zeggen. In vaktermen noemen ze dat een arthroscopie. Maar wat doen en kunnen de chirurgen nu zien en doen tijdens zo’n kijkoperatie?

Onze sportfysiotherapeut Leon ging op onderzoek uit en vroeg aan heupspecialist Enrico de Visser dit uit te leggen. Dit gaan ze doen aan de hand van een ‘dummie’ heup. We konden natuurlijk kiezen voor een echte operatie maar veelal is dat voor jou, als patient, veel te onduidelijk. Met een ‘dummie’ zoals wij gebruikt hebben kun je alles heel duidelijk in beeld brengen.

Bekijk meer video’s van fysiosportief

Wil je meer video’s van fysiosportief bekijken? Bezoek ons videokanaal op YouTube en bekijk video’s over het voorkomen en behandelen van blessures, fysiotherapie oefeningen en ervaringen bij fysiosportief.

15 april 2024
knie-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-leon

Knie fysiotherapeut Leon van fysiosportief was op bezoek bij OCON Orthopedische kliniek te Hengelo

Hallo, ik ben Leon Meijer en als gepassioneerd knie fysiotherapeut van fysiosportief Groningen, stapte ik op een prachtige dinsdagochtend rond 7.15 uur het gebouw van OCON Orthopedische kliniek te Hengelo binnen. Ooit vroeg Roy A.G. Hoogeslag om eens... Lees verder

09 april 2024

Esther Kort helpt u met fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Misschien heeft u haar al eens zien rondlopen, maar dit is onze collega Esther bij fysiosportief. Wij hebben twee Esthers in ons team. Maar Esther Kort is degene die graag werkt met mensen die al wat langer meegaan, de 65 plussers. Met haar positieve,... Lees verder