FYSIOTHERAPEUT DANNIE SNIJDER

Welkom op mijn persoonlijke pagina, leuk dat ik je wat over mezelf mag vertellen; Sinds 1997 ben ik fysiotherapeut en ik geniet oprecht nog iedere dag van mijn vak! Vanaf het begin en zeker sinds de oprichting van fysiosportief in 2007 met mijn compagnon Onno Voerman, heb ik mij gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van sportblessures.

Zelf heb ik als kind bijna alle sporten geprobeerd en ben 12 jaar wieler-amateur geweest. Daarnaast heb ik diverse halve marathons gelopen en  heb de afgelopen jaren Spinningtraining en looptraining gegeven en was ik jarenlang fysio van diverse voetbalverenigingen. Ook ben ik met de nationale wielerselectie o.a in de Giro d’Italia geweest en heb zelf een aantal fietsreizen georganiseerd.

Sinds 2003 ben ik fysiotherapeut van Team4Mijl en heb daarbij veel kennis en ervaring opgedaan met hardloopblessures bij topsporters. Deze kennis komt nu dagelijks van pas in de behandeling en begeleiding van geblesseerde recreatieve sporters bij fysiosportief.

dannie-fysiotherapeut-fysiosportief-groningen
fysiostherapeut-dannie-fysiosportief-groningen
hardloop-fysiotherapeuten-groningen-fysiosportief
fysiotherapie-feiten-juni-2021
marcel-dannie-fysiosportief-team4mijl-groningen
dannie-fysiotherapeut-fysiosportief-groningen
fysiostherapeut-dannie-fysiosportief-groningen
hardloop-fysiotherapeuten-groningen-fysiosportief
fysiotherapie-feiten-juni-2021
marcel-dannie-fysiosportief-team4mijl-groningen

In 2008 ben ik begonnen met de opleiding tot echografist om door middel van deze techniek tot snellere en beter diagnoses te komen. Dagelijks heb ik nu de mogelijkheid om in het lichaam te kijken en pezen, spieren en banden te zien en blessures te ontdekken. Collega’s van fysiosportief maar ook van andere praktijken in de omgeving vragen mij geregeld om blessures te beoordelen met behulp van echografie.

Erg leuk is ook de intensieve samenwerking met de sportartsen van het Martini Sportmedisch Centrum en de sportpoli van het UMCG. Door korte lijnen kunnen wij onze clienten nog beter en sneller van dienst zijn.

Maar het leukste is eigenlijk nog dat ik bij  fysiosportief een prachtige groep enthousiaste, gespecialiseerde, kundige en vrolijke collega’s om me heen heb. Dat maakt, samen met de diverse en interessante cliënten populatie die wij hebben,  elke dag een feest om fysio te zijn!

Ervaringen bij onze fysiotherapeut Dannie

  • “Dannie kijkt verder dan alle andere specialisten die betrokken zijn. Hij is eerlijk, transparant en betrokken. Gaat het traject samen met mij aan en is gedreven om een goede diagnose te krijgen.”
  • “Liep meer dan 1 jaar met klachten. Niemand kwam tot de oorzaak. Bleek alles te maken te hebben met onjuiste afstelling racefiets. Wat door Dannie verholpen is.”
  • “Zeer ervaren en veel kennis. Dannie helpt je naar zijn beste vermogen maar is ook niet bang om extra hulp van de sportarts of een sndere specialist in te schakelen. Hij is heel vriendelijk, goed te benaderen en creeert een veilige omgeving”

 

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET DANNIE