De behandeling van elleboogklachten uitgelegd door Demi van fysiosportief

Heb je wel eens gehoord van een tennisarm, een golferselleboog, of een muisarm? Allemaal klachten die veroorzaakt zijn door het regelmatig uitvoeren van dezelfde beweging van je elleboog.

Je elleboog vormt de verbinding tussen je onderarm en je bovenarm. Dit zorgt zowel voor buiging en strekking, als voor het draaien van jouw onderarm. Door de intensieve kracht, of lange duur ontstaat beschadiging of zelfs irritatie op de plek waar de pezen van je onderarm vastzitten aan het bot van je elleboog.

Elleboogklachten zijn duidelijk herkenbaar en vragen een nauwkeurige behandeling om niet langdurig te worden. Lees er meer over via de knop hieronder.

In dit artikel

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder