De behandeling van elleboogklachten uitgelegd door Demi van fysiosportief

Heb je wel eens gehoord van een tennisarm, een golferselleboog, of een muisarm? Allemaal klachten die veroorzaakt zijn door het regelmatig uitvoeren van dezelfde beweging van je elleboog.

Je elleboog vormt de verbinding tussen je onderarm en je bovenarm. Dit zorgt zowel voor buiging en strekking, als voor het draaien van jouw onderarm. Door de intensieve kracht, of lange duur ontstaat beschadiging of zelfs irritatie op de plek waar de pezen van je onderarm vastzitten aan het bot van je elleboog.

Elleboogklachten zijn duidelijk herkenbaar en vragen een nauwkeurige behandeling om niet langdurig te worden. Lees er meer over via de knop hieronder.

In dit artikel

15 april 2024
knie-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-leon

Knie fysiotherapeut Leon van fysiosportief was op bezoek bij OCON Orthopedische kliniek te Hengelo

Hallo, ik ben Leon Meijer en als gepassioneerd knie fysiotherapeut van fysiosportief Groningen, stapte ik op een prachtige dinsdagochtend rond 7.15 uur het gebouw van OCON Orthopedische kliniek te Hengelo binnen. Ooit vroeg Roy A.G. Hoogeslag om eens... Lees verder

09 april 2024

Esther Kort helpt u met fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Misschien heeft u haar al eens zien rondlopen, maar dit is onze collega Esther bij fysiosportief. Wij hebben twee Esthers in ons team. Maar Esther Kort is degene die graag werkt met mensen die al wat langer meegaan, de 65 plussers. Met haar positieve,... Lees verder