De ervaring bij fysiosportief met sportfysiotherapie voor zijn knie van Mark

Zo blij! Nu 16 maanden na mijn motorongeluk en na ruim een jaar lang revalideren bij het knieteam van fysiosportief met support van Leon Meijer – waarvoor mijn enorme dank – heb ik gelukkig weer aardig kunnen ski├źn. Niet helemaal zoals voorheen, maar een stuk beter dan ik had durven hopen.

De laatste 2 dagen echter weinig gedaan. De sneeuw was zo zwaar. Ik was bang dat ik me weer zou blesseren. Dus maar even mijn verstandig zijn. Ik heb wel een beetje vals gespeeld moet ik zeggen. Ik had mn brace om en een ski-mojo. Maar mede daardoor wel kunnen genieten. Nu alleen nog hopen dan mijn concentratie weer terug komt en dat ik minder moe wordt van geestelijke inspanning.

Ervaring-fysiosportief-knie-fysiotherapie-mark

Lees meer over

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder