De ervaring bij fysiosportief met sportfysiotherapie voor zijn knie van Mark

Zo blij! Nu 16 maanden na mijn motorongeluk en na ruim een jaar lang revalideren bij het knieteam van fysiosportief met support van Leon Meijer – waarvoor mijn enorme dank – heb ik gelukkig weer aardig kunnen skiën. Niet helemaal zoals voorheen, maar een stuk beter dan ik had durven hopen.

De laatste 2 dagen echter weinig gedaan. De sneeuw was zo zwaar. Ik was bang dat ik me weer zou blesseren. Dus maar even mijn verstandig zijn. Ik heb wel een beetje vals gespeeld moet ik zeggen. Ik had mn brace om en een ski-mojo. Maar mede daardoor wel kunnen genieten. Nu alleen nog hopen dan mijn concentratie weer terug komt en dat ik minder moe wordt van geestelijke inspanning.

Ervaring-fysiosportief-knie-fysiotherapie-mark

Lees meer over

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder