De ervaring bij fysiosportief van Bartje met rug fysiotherapie van Jouke Jan

Mijn naam is Bartje Koens en ik kom al geruime tijd regelmatig bij fysiosportief voor mijn klachten. Eind jaren 90 heb ik Dannie leren kennen via de spinningslessen die hij destijds gaf bij Plaza Sportiva.

Nu zoveel jaar later ben ik alweer een tijdje onder behandeling bij Dannie en sinds kort ook bij Jouke Jan. De behandelingen van Jouke Jan zijn de laatste tijd met name gericht op mijn onderrug. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Jouke Jan. Hij luisterde aandachtig naar mijn klachten en zorgde ervoor dat hij een duidelijk beeld kreeg van mijn medische geschiedenis. We zijn samen aan de slag gegaan met oefeningen om zo mijn coördinatie en kracht te verbeteren. Hoe de behandeling rug fysiotherapie van Jouke Jan was lees je via de knop hieronder.

ervaring-rug-fysiotherapie-fysiosportief-bartje

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder