De ervaring bij fysiosportief van Belinda met manuele therapie van Pieter

In 2018 ben ik op aanraden van mijn dochter bij fysiosportief terecht gekomen.

Ik heb mijn rug gebroken in het verleden en heb last van een zenuw bij mijn ruggengraat. Ik was begonnen met fysio fitness en toen bij Pieter Prins terecht gekomen. Ik kon eerst maar 10 min lopen en moest toen even door de knieën gaan om de zenuw vrij te maken, maar na een tijdje onder behandeling bij Pieter te zijn geweest kon ik van 10 min lopen na een uur en meer…een geweldig resultaat!

Echter in augustus 2021 ben ik achterover van de trap gevallen en heb ik onder anderen mijn elleboog verbrijzeld. De vraag was of ik mijn elleboog ooit weer kon gebruiken!

ervaring-fysiosportief-groningen-belinda

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

In dit artikel

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder