De ervaring bij fysiosportief van Jeffrey met psychosomatische fysiotherapie van Lotte

“Maandenlang heb ik op en af met verschillende nek en schouderklachten rond gelopen tot het punt dat het echt niet meer ging. Hiervoor heb ik fysiosportief benaderd en ben bij Lotte terecht gekomen.”

“Tijdens het eerste gesprek heeft zij gevraagd wat de precieze klachten waren en gezocht naar oorzaken die hieraan bij kunnen dragen. Lotte legt veelal het mentale aspect bloot en zoekt daarin haar keuzes voor jouw traject. Je leert bewuster je klachten te herkennen en gaat hiermee aan de slag.”

ervaring-psychosomatische-fysiotherapie-fysiosportief-groningen

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

In dit artikel

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder