De ervaring bij fysiosportief van Jehannes met fysiotherapie van Klaas

Sporten is fantastisch, tenzij het mis gaat. Zo had een val met de MTB al snel mijn sleutelbeen en pols in meerdere stukjes. Na een operatie en een paar weken gips was het eindelijk zover om actief te revalideren, en eerlijk is eerlijk, dit is de beste fysiotherapie die ik ooit heb gehad (en dat is nogal wat).

Samen met Klaas werken we naar volledige mobiliteit en zorgen we ervoor dat zelfs m’n kracht beter gaat zijn dan voor het ongeluk.

ervaring-fysiosportief-groningen-jehannes

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 september 2023
fysiotherapie-haren-fysiosportief-rijksstraatweg148-1

Jouke Jan helpt je met fysiotherapie op de Rijksstraatweg 148 in Haren

Hallo, ik ben Jouke Jan en help je graag met fysiotherapie op onze vestiging aan de Rijksstraatweg 148 in Haren. Mijn interesse in het menselijk lichaam is mede ontstaan door mijn eigen ervaringen met blessures. Niets is zo vervelend als dat... Lees verder

19 september 2023
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-1

Pieter en Nico houden de volleyballers van Donitas blessurevrij

Deze week hebben collega Pieter en Nico de spelers van Donitas Heren 1 getest op hun kracht en stabiliteit, onder het mom van hun blessurepreventieweek voor aankomend seizoen. Op naar een mooie samenwerking tussen Donitas en fysiosportief! In dit artikel Volleybalvereniging Donitas Samenwerkingen... Lees verder