De ervaring bij fysiosportief van Jort met hardloop fysiotherapie van Dannie

Van bank naar Ironman op je 40e. Midlifecrisis? Misschien haha maar ook gewoon ontzettend leuk om veel te sporten en fit te worden en zijn.

Het duurde niet lang nadat ik die bank af was voordat ik bij Dannie terecht kwam. Runnersknee. In overleg met hem mijn trainingsschema aangepast maar dat gaf niet het gewenste effect. Een doorverwijzing naar collega Pieter voor een manuele behandeling wel. Na 1 keer was ik van al mijn klachten af. Bleek dat het probleem in mijn knie vanuit mijn bil kwam. Hoe het daarna verder ging lees je via de knop hieronder.

ervaring-fysiosportief-hardloop-fysiotherape-jort

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder