De ervaring bij fysiosportief van Julia met fysiotherapie van Adriaan en Dannie

Eind september 2021 liep ik door een fout van een tegenstandster letsel aan mijn enkel op tijdens mijn eerste wedstrijd van het nieuwe volleybalseizoen. En dat gelijk aan het begin van het seizoen na de lange lockdown door Corona. Wat baalde ik!

Een maand na het gebeuren kom ik op krukken binnen voor een intake bij Adriaan. Ik weet nog heel goed dat Adriaan zei dat de krukken snel weg moeten. Mislukt.. 🙂

We merken namelijk al gauw dat mijn enkel niet vooruitgaat. Daarom wordt besloten om een echo bij Dannie te maken. Daaruit blijkt een fractuur. Dannie gaat met mij mee naar het spreekuur bij sportarts Stijn de Bruijn van het Martini Ziekenhuis. Erg fijn dat Dannie meegaat.

Daarin maakt fysiosportief voor mij echt het verschil. In het ziekenhuis wordt een MRI-scan gemaakt. Daar blijkt uit dat ook drie gescheurden enkelbanden heb. Ik blijf al die tijd onder behandeling bij Adriaan om te werken aan mijn herstel. Adriaan helpt mij elke week geduldig om een stukje beter te worden. Hij is altijd rustig en vriendelijk gebleven. Ook als ik er geen zin meer in had, sleepte hij mij er doorheen. Uiteindelijk krijg ik een injectie in mijn enkel en dat geeft een boost!

Na bijna een jaar revalideren bij fysiosportief kan ik vol trots zeggen dat ik aan het nieuwe seizoen ben begonnen. Door jullie goede zorgen sta ik weer onbezorgd op het veld. En daar draait het om. Adriaan & Dannie: enorm bedankt voor jullie hulp!

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder