De ervaring bij fysiosportief van Martijn met knie fysiotherapie van Rowan

Met voetballen ging het mis. Tijdens het wegdraaien met geblokkeerd been scheurde ik mijn meniscus.

Toen zat de knie op slot, eerst bij de eerste hulp geweest en het ging niet beter. Toen ben ik doorgestuurd naar Frederik van het knieteam van fysiosportief, die constateerde dat er vermoedelijk sprake was van meniscusletsel. Uiteindelijk ben ik aan mijn meniscus geopereerd bij Tom van Raaij.

Na anderhalve week dat de zwelling was afgenomen, ben ik gestart met doorbewegen bij Frederik. In de eerste weken ging het goed met doorbewegen en werd de knie gemobiliseerd. Daarna werd er gestart met oefeningen in de zaal. Toen heb ik aangegeven liever begeleid te worden door 1 iemand die consistent bezig gaat en de voortgang kan blijven zien. Dit werd toen direct geregeld in de persoon van Rowan.

De knie fysiotherapie van Martijn door fysiotherapeut Rowan van fysiosportief

Rowan heeft het goed gedaan, rustige persoonlijkheid, denkt goed mee en weet de oefeningen goed uit te leggen en te monitoren. Ook was er ruimte voor eigen ideeën en wensen waar op een goede manier mee om werd gegaan. Dat was ook het voordeel dat je bij fysiosportief Munnekeholm in een grote sportschool zit met voldoende mogelijkheden.

Op dit moment gaat het wel redelijk met de knie! Ik heb me nog een beetje ingehouden met draaibewegingen zoals tennis en Padel, maar sporten, joggen, lopen en traplopen gaat gelukkig goed!

ervaring-knie-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-mark

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder