De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb ontvangen tijdens dit traject.

Na de operatie worstelde ik de eerste paar maanden met mijn revalidatie. Ik was constant aan het sukkelen waarbij ik niet het gevoel had dat ik sterker werd. Gelukkig kwam ik in augustus 2023 terecht bij Leon, die een uitstekend behandelplan voor me opstelde.

Fysiotherapie voor je knie van Leon van fysiosportief Groningen

Leon begon met het opbouwen van mijn spiermassa met specifieke oefeningen, gevolgd door een circuit vorm van training om mijn dynamiek te verbeteren. Het was een intensief traject, maar ik wist dat het nodig was om volledig te herstellen. Leon stond altijd aan mijn zijde, moedigde me aan en zorgde ervoor dat ik zo goed en fit mogelijk weer herstelde. Je kon echt merken dat hij er enorm veel verstand van heeft!

Nu, na maanden van hard werken en toewijding, kan ik met trots zeggen dat ik mijn herstelreis succesvol heb afgerond met dank aan fysiosportief en zijn team van experts!

knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

Lees meer over

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder