De ervaring van Cătălin bij Bart van fysiosportief

Vorig jaar kwam Cătălin bij Bart na een ongeval met zijn scooter. Hierdoor ontstonden klachten van zowel zijn nek, bovenrug en schouders. Voordat hij naar Nederland kwam om te studeren deed hij aan bodybuilding. Sinds het ongeval was dit helaas niet meer mogelijk en werd hij immobiel door de mate van pijnklachten.

De combinatie van manuele therapie, adviseren en een geleidelijke opbouw van de lichamelijke belasting heeft gezorgd voor een mooie afname in klachten. Dit resultaat kan echter niet zonder de intrinsieke motivatie van Cătălin zelf. Wij hopen dan ook dat zijn verhaal zorgt voor motivatie voor iedereen die pijnklachten ervaart na een ongeval. 

ervaring-fysiosportief-manuele-therapie-cătălin

Ervaringen bij fysiosportief lees je in de serie #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder