De ervaring van Cătălin bij Bart van fysiosportief

Vorig jaar kwam Cătălin bij Bart na een ongeval met zijn scooter. Hierdoor ontstonden klachten van zowel zijn nek, bovenrug en schouders. Voordat hij naar Nederland kwam om te studeren deed hij aan bodybuilding. Sinds het ongeval was dit helaas niet meer mogelijk en werd hij immobiel door de mate van pijnklachten.

De combinatie van manuele therapie, adviseren en een geleidelijke opbouw van de lichamelijke belasting heeft gezorgd voor een mooie afname in klachten. Dit resultaat kan echter niet zonder de intrinsieke motivatie van Cătălin zelf. Wij hopen dan ook dat zijn verhaal zorgt voor motivatie voor iedereen die pijnklachten ervaart na een ongeval. 

ervaring-fysiosportief-manuele-therapie-cătălin

Ervaringen bij fysiosportief lees je in de serie #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder