De ervaring van Eva met fysiotherapie voor haar knie bij Valerie van fysiosportief

Vorig jaar in februari heb ik mijn voorste kruisband afgescheurd tijdens mijn volleybalwedstrijd. De doorverwijzing van de huisarts naar het ziekenhuis bleef enige tijd op zich wachten, waardoor ik 2 maand op krukken heb gelopen en nog een maand met mijn linkerbeen in een brace heb gezeten. 31 mei kon ik eindelijk geopereerd worden en een week later had ik de intake bij fysiosportief met Valerie. Ik had voor die tijd al goede verhalen gehoord over Valerie, dus ik dacht; daar moet ik zijn.

Fysiotherapie voor je knie van Valerie van fysiosportief Groningen

Na de intake had ik meteen een goed gevoel bij Valerie, en nu 9 maanden later is dat gevoel nooit anders geweest. Met veel humor, passie, vertrouwen en leuke oefeningen zorgt ze ervoor dat ik écht plezier heb in het sporten/revalideren. Ze kijkt heel erg naar wat ik nodig heb, geeft mij vertrouwen en is altijd positief. Dit maakt dat ik het erg naar mijn zin heb bij Valerie. De onderlinge sfeer tussen de collega’s bij fysiosportief werkt daarbij ook erg aanstekelijk.

Gelukkig kan ik alweer kleine stukjes hardlopen en doe ik één keer in de week mee met de volleybaltraining als libero. Ik hoop straks weer zonder problemen mee te trainen en wedstrijden te spelen. Hier heb ik alle vertrouwen in!

Lees meer over

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder