De ervaring van Harriet bij Roos van fysiosportief

Ik ben in 2020 bij fysiosportief terecht gekomen na een val van de trap. Ik had een scheur in mijn heup en er werden schroeven ingezet.

Ik kreeg Roos als fysiotherapeute en er was gelijk een klik. De revalidatie ging goed alleen ik bleef pijn houden bij wandelingen. Roos vond dit merkwaardig en afwijkend en stuurde mij terug naar de chirurg. Ik bleek necrose te hebben van mijn heupkop, er is een kans dat dit ontstaat na het inzetten van schroeven in mijn heup. Helaas was dit bij mij gebeurd. Hierdoor moest ik opnieuw geopereerd worden. Ditmaal een totale heup.

ervaring-fysiosportief-groningen-harriet

Ik heb daarna de revalidatie weer opgepakt bij Roos. Ik ben nu een paar maanden verder en ik ben sinds eind januari uitbehandeld! Het gaat goed! Ik kan weer wandelen en fietsen, wat ik graag doe.

Ik vind dat er bij fysiosportief een team enthousiaste mensen werkt die kundig zijn. Ik heb de behandeling van Roos dan ook zeer prettig gevonden.

Ervaringen bij fysiosportief lees je in de serie #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder