De ervaring van Kirsten bij fysiosportief

Hallo, ik ben Kirsten. Via @kirstenboerrigter.cc deel ik al mijn avonturen op de fiets met jou. Ik zit dus veel op de fiets èn achter een beeldscherm.

Hierdoor kreeg ik klachten aan mijn nek en schouders. Via fysiotherapeut en bikefitter Kevin Spithorst kwam ik bij manueel therapeut Bart van fysiosportief.

Door de combinatie van Bart’s manuele therapie, mijn goede inzet en een brace van @u-sport, kan ik de komende weken weer lekker half Europa door op mijn fiets!

ervaring-fysiosportief-groningen-sarah

Benieuwd naar meer ervaringen bij fysiosportief? Lees ervaringen van anderen in onze serie #ikbenweersportief.

Ervaringen bij fysiosportief in #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen. Je leest ze in de serie #ikbenweersportief

15 april 2024
knie-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-leon

Knie fysiotherapeut Leon van fysiosportief was op bezoek bij OCON Orthopedische kliniek te Hengelo

Hallo, ik ben Leon Meijer en als gepassioneerd knie fysiotherapeut van fysiosportief Groningen, stapte ik op een prachtige dinsdagochtend rond 7.15 uur het gebouw van OCON Orthopedische kliniek te Hengelo binnen. Ooit vroeg Roy A.G. Hoogeslag om eens... Lees verder

09 april 2024

Esther Kort helpt u met fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Misschien heeft u haar al eens zien rondlopen, maar dit is onze collega Esther bij fysiosportief. Wij hebben twee Esthers in ons team. Maar Esther Kort is degene die graag werkt met mensen die al wat langer meegaan, de 65 plussers. Met haar positieve,... Lees verder