De ervaring van Laurens bij fysiosportief

Na contact gehad te hebben met Stefanie Oldhoff over een schouderprobleem ging ze alle opties langs om mij zo goed mogelijk te helpen. Een hele belangrijke was, naast de gewone behandeling, werkplekadvies via een videocall.

Hierbij kon ze op afstand mijn werkplek bekijken en mij tips geven over hoe ik aan het werk was. Dit heeft mij enorm geholpen omdat ik onbewust een erg slechte en gespannen houding aannam.

ervaring-fysiosportief-groningen-laurens

Ze ging alle aspecten langs en gaf mij daarnaast meerdere tips over wat voor producten ik zou kunnen gebruiken om het werken zo ergonomisch mogelijk te maken. Ik heb het advies zoveel mogelijk overgenomen en ik voelde al snel verbetering in mijn schouder(s) ook al was het erg wennen om je hele werkhouding aan te passen. Het was binnen een halfuur besproken en ik ben erg tevreden!

Lees hier meer informatie over het online werkplekadvies van Stefanie

Ervaringen bij fysiosportief

Benieuwd naar ervaringen bij fysiosportief Fysiotherapie Groningen? In de serie #ikbenweersportief vertellen mensen over hun behandeling bij fysiosportief.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder