De ervaring bij fysiosportief van Maarten met kuit fysiotherapie van Martijn

Na al jaren lang pijn te voelen in mijn kuit en vele pogingen om hiervan af te komen kwam ik bij fysiosportief terecht.

Tijdens de gesprekken met fysiotherapeut Martijn vertelde ik over mijn klacht waarbij hardlopen op een leuk niveau niet meer mogelijk was de laatste jaren. Tijdens de verdere gesprekken zijn we stapsgewijs gaan kijken waar de klachten nou vandaan zouden kunnen komen. We hebben verschillende kanten waarvandaan mijn klacht zou kunnen komen bekeken en proberen te verbeteren.

Na een afspraak of 4 heeft Martijn een loopanalyse gedaan. Dit bleek de goede kant van het verhaal te zijn: Na het bekijken van het lopen vielen hem al snel verschillende dingen op. Na de aanpassingen die hij aanraadde in combinatie met wat oefeningen verdwenen mijn klachten snel naar de achtergrond.

Ik kan nu weer met veel plezier en grotendeels pijnvrij het hardlopen oppakken en weer op mijn gewenste niveau presteren!

ervaring-fysiosportief-groningen-maarten

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 september 2023
fysiotherapie-haren-fysiosportief-rijksstraatweg148-1

Jouke Jan helpt je met fysiotherapie op de Rijksstraatweg 148 in Haren

Hallo, ik ben Jouke Jan en help je graag met fysiotherapie op onze vestiging aan de Rijksstraatweg 148 in Haren. Mijn interesse in het menselijk lichaam is mede ontstaan door mijn eigen ervaringen met blessures. Niets is zo vervelend als dat... Lees verder

19 september 2023
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-1

Pieter en Nico houden de volleyballers van Donitas blessurevrij

Deze week hebben collega Pieter en Nico de spelers van Donitas Heren 1 getest op hun kracht en stabiliteit, onder het mom van hun blessurepreventieweek voor aankomend seizoen. Op naar een mooie samenwerking tussen Donitas en fysiosportief! In dit artikel Volleybalvereniging Donitas Samenwerkingen... Lees verder