De ervaring bij fysiosportief van Maarten met kuit fysiotherapie van Martijn

Na al jaren lang pijn te voelen in mijn kuit en vele pogingen om hiervan af te komen kwam ik bij fysiosportief terecht.

Tijdens de gesprekken met fysiotherapeut Martijn vertelde ik over mijn klacht waarbij hardlopen op een leuk niveau niet meer mogelijk was de laatste jaren. Tijdens de verdere gesprekken zijn we stapsgewijs gaan kijken waar de klachten nou vandaan zouden kunnen komen. We hebben verschillende kanten waarvandaan mijn klacht zou kunnen komen bekeken en proberen te verbeteren.

Na een afspraak of 4 heeft Martijn een loopanalyse gedaan. Dit bleek de goede kant van het verhaal te zijn: Na het bekijken van het lopen vielen hem al snel verschillende dingen op. Na de aanpassingen die hij aanraadde in combinatie met wat oefeningen verdwenen mijn klachten snel naar de achtergrond.

Ik kan nu weer met veel plezier en grotendeels pijnvrij het hardlopen oppakken en weer op mijn gewenste niveau presteren!

ervaring-fysiosportief-groningen-maarten

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder