De ervaring van Marianne bij Klaas van fysiosportief

In de voorbereiding voor mijn eerste marathon kreeg ik tijdens de trainingen bij lange duurlopen pijn aan mijn heup. Om een echte blessure te voorkomen, kwam ik bij Klaas terecht.

Hij gaf me wekelijks verschillende oefeningen om mijn core en benen sterker te maken. Ik merkte al snel effect en de pijn verdween! De marathon in Parijs heb ik inmiddels pijnvrij en met succes uitgelopen šŸ™‚ #ikbenweersportief

ervaring-fysiosportief-groningen-marianne

Ervaringen bij fysiosportief lees je in #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons bestĀ om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. HierbijĀ kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart.Ā Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder