De ervaring van Mark bij Frederik en Rowan van fysiosportief

Toen ik stopte met voetballen besloot ik toch eens iemand te laten kijken naar de pijn in mijn knie. Er bleek al geruime tijd een scheur in mijn meniscus te zitten. Na een vlotte operatie belandde ik, evenals meerdere oud-teamgenoten van me, bij Frederik van fysiosportief.

Naast het revalideren van de operatie wilde ik ook graag weer fitter zijn en weer veel kunnen sporten als ik vroeger deed. Ik deed namelijk naast voetbal ook altijd al veel aan hardlopen. Verder had ik tegen mezelf gezegd dat ik voor mijn 35ste een triatlon en een marathon gedaan moest hebben en aangezien ik nu 34 ben, kwam die leeftijd behoorlijk dichtbij.

ervaring-fysiosportief-fysiotherapie-mark

Maar eerst dus revalideren en met behulp van de oefeningen van Frederik en Rowan ging alles voorspoedig en voelde mijn knie al vrij snel na de operatie beter. Het voelde alsof ik jaren met een mes had in mijn knie had rondgelopen en die pijn was nu weg. Ook voelde ik me elke week steeds sterker en fitter worden. Vooral de momenten dat je een grote sprong maakt in je herstel herinner ik me goed en gaven mij een extra boost. Daarnaast gaf me dat ook verandering van mindset, want je gaat nu eenmaal gauwer sporten als er iemand op je wacht. Nu sport ik weer minimaal 3x per week. #ikbenweersportief

Ervaringen bij fysiosportief lees je in #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder