De ervaring van Mark bij Frederik en Rowan van fysiosportief

Toen ik stopte met voetballen besloot ik toch eens iemand te laten kijken naar de pijn in mijn knie. Er bleek al geruime tijd een scheur in mijn meniscus te zitten. Na een vlotte operatie belandde ik, evenals meerdere oud-teamgenoten van me, bij Frederik van fysiosportief.

Naast het revalideren van de operatie wilde ik ook graag weer fitter zijn en weer veel kunnen sporten als ik vroeger deed. Ik deed namelijk naast voetbal ook altijd al veel aan hardlopen. Verder had ik tegen mezelf gezegd dat ik voor mijn 35ste een triatlon en een marathon gedaan moest hebben en aangezien ik nu 34 ben, kwam die leeftijd behoorlijk dichtbij.

ervaring-fysiosportief-fysiotherapie-mark

Maar eerst dus revalideren en met behulp van de oefeningen van Frederik en Rowan ging alles voorspoedig en voelde mijn knie al vrij snel na de operatie beter. Het voelde alsof ik jaren met een mes had in mijn knie had rondgelopen en die pijn was nu weg. Ook voelde ik me elke week steeds sterker en fitter worden. Vooral de momenten dat je een grote sprong maakt in je herstel herinner ik me goed en gaven mij een extra boost. Daarnaast gaf me dat ook verandering van mindset, want je gaat nu eenmaal gauwer sporten als er iemand op je wacht. Nu sport ik weer minimaal 3x per week. #ikbenweersportief

Ervaringen bij fysiosportief lees je in #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder