De ervaring van Marle en Noor bij Dannie van fysiosportief

Revalideren doen wij ook zelf in de praktijk! Begin van het hockeyseizoen raakte collega Marle (hamstring) en haar teamgenoot Noor (voet) beiden langdurig geblesseerd. En waar kan je nou beter revalideren dan in je eigen praktijk?

Clubfysiotherapeut en collega Dannie hielp ze zo snel mogelijk weer het veld op. Samen met sportarts Stijn de Bruijn werd een concreet revalidatieplan gemaakt en beide staan inmiddels weer volledige wedstrijden op het veld bij Groningen dames 1!

ervaring-fysiosportief-groningen-noor-dannie

Ervaringen bij fysiosportief lees je in de serie #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons bestĀ om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. HierbijĀ kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder