De ervaring van Marle en Noor bij Dannie van fysiosportief

Revalideren doen wij ook zelf in de praktijk! Begin van het hockeyseizoen raakte collega Marle (hamstring) en haar teamgenoot Noor (voet) beiden langdurig geblesseerd. En waar kan je nou beter revalideren dan in je eigen praktijk?

Clubfysiotherapeut en collega Dannie hielp ze zo snel mogelijk weer het veld op. Samen met sportarts Stijn de Bruijn werd een concreet revalidatieplan gemaakt en beide staan inmiddels weer volledige wedstrijden op het veld bij Groningen dames 1!

ervaring-fysiosportief-groningen-noor-dannie

Ervaringen bij fysiosportief lees je in de serie #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder