De ervaring van Nicole met fysiotherapie voor haar arm van Stefanie

Ik had al een tijdje wat armklachten nadat ik bij een nieuwe baan was begonnen en ben daarvoor met een omweggetje bij Stefanie van fysiosportief terechtgekomen.

Bij het beoefenen van verschillende sporten werd het erg vervelend dat mijn arm niet zo voelde als ik gewend was. Stefanie kwam erachter dat ik een afwijking had bij mijn rugspier waarvoor ze mij het advies gaf om contact op te nemen met mijn huisarts. Na een ingreep, kon ik bij Stefanie terecht om te revalideren.

ervaring-arm-fysiotherapie-fysiosportief-groningen

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder