De ervaring van Rick bij fysiosportief

Eind juni ben ik bij Demi van fysiosportief terecht gekomen na een doorverwijzing van de sportarts. Ik liep eind juni al een jaar lang rond met pijn aan mijn hamstring. Wedstrijden fietsen ging niet meer en ook dingen in het dagelijks leven, zoals zitten en wandelen werden heel vervelend.

Na heel veel andere specialisten gezien te hebben wist Demi meteen wat er aan de hand was, dit heeft ze super duidelijk voor me uitgezet en binnen een paar behandelingen was mijn klacht met dik 90% verbeterd.

Inmiddels fiets ik weer helemaal pijnvrij rond, mede door de oefeningen die ik meegekregen heb, die ik nog steeds doe! Nu kan ik me weer volledig focussen op volgend jaar, waar ik weer mijn stempel wil gaan zetten op belangrijke wedstrijden. 

ervaring-fysiosportief-groningen-rick

Ervaringen bij fysiosportief lees je in de serie #ikbenweersportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder