De ervaring van Tom bij fysiosportief

Hallo, ik ben Tom, altijd bezig en eigenlijk wel elke dag aan het sporten. Van wielrennen tot aan training voor defensie en van hardlopen tot aan helpen op onze boerderij. Mijn fysio Bart vertelde me dat hij meestal mensen moet vertellen dat ze meer moeten bewegen, maar bij mij moest juist de rem erop.

Ik kreeg last van mijn rug en kwam bij Bart van fysiosportief terecht. Hij heeft mijn rug los gemaakt en vertelde me hoe ik een betere balans kon vinden tussen sporten en rusten. Bedankt voor je hulp Bart!

ervaring-fysiosportief-groningen-tom

Benieuwd naar meer ervaringen bij fysiosportief? Lees ervaringen van anderen in onze serie #ikbenweersportief.

Ervaringen bij fysiosportief in #ikbenweersportief
Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen. Je leest ze in de serie #ikbenweersportief

10 maart 2020
corona-aanpassingen-fysiosportief-groningen

Voorkom de verspreiding van het coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, voeren wij een aantal aanpassingen door in onze praktijkvoering. Deze maken wij bekend op deze nieuwspagina. Wij baseren onze aanpassingen op het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het RIVM monitort de verspreiding van het... Lees verder

03 augustus 2021
leukste-ervaring-fysiosportief-juli-2021

De leukste ervaring bij fysiosportief in juli 2021

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom overleggen we tijdens je behandeling natuurlijk je ervaringen met jou. Ook gebruiken we een... Lees verder

28 juli 2021
fysiotherapeut-manueel-therapeut-pieter-prins-groningen

Maak kennis met onze manueel therapeut Pieter Prins

Hoi, Ik ben Pieter Prins en ik stel mij graag aan je voor! Sinds 2016 ben ik als manueel therapeut met veel plezier werkzaam bij fysiosportief. Waarom vraag je je dan misschien af? Wat mij met name zoveel plezier geeft zijn mijn collega’s en... Lees verder

20 juli 2021
fysiotherapie-feiten-juni-2021

Lees de nieuwste feiten over fysiotherapie uit juni 2021

Wist jij dat 42% van de behandelingen die een fysiotherapeut uitvoert, gericht zijn op de wervelkolom? En dat de klantwaardering van een kinderfysiotherapeut gemiddeld een 9,4 is? Als je gek op dit soort feiten bent, lees dan de FysioFacts die het Koninklijk Genootschap voor... Lees verder