De Inside Story van meniscusoperaties met Leon Meijer en Reinoud Brouwer

Een meniscus operatie… Zou je willen weten hoe dit echt in zijn werk gaat? Kijk dan nu de volgende video met fysiotherapeut Leon Meijer en orthopedisch chirurg Reinoud Brouwer. Dit duo zal aan de hand van een kunstknie enkele veelvoorkomende meniscusoperatie tonen en van uitleg voorzien.

We hebben gekozen voor deze opzet om jou als patiënt een duidelijk beeld te geven. Dus geen bloederige, ondefinieerbare structuren, maar gewoon duidelijk zichtbaar en herkenbaar. We hebben deze video gemaakt in de operatiekamer van het Martini Ziekenhuis te Groningen, in samenwerking met Smith & Nephew Nederland.

Wil je meer weten over de meniscus operatie of fysiotherapie voor je knie of voor meniscusklachten? Kijk dan even op onze speciale knie pagina van fysiosportief Groningen:

Lees meer over

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder