FYSIOTHERAPEUT EN MANUEEL THERAPEUT I.O. DEMI WESTRA

Welkom op mijn persoonlijke pagina van fysiosportief! Mijn naam is Demi Westra en sinds 2018 ben ik werkzaam bij fysiosportief. Voor mijn afstudeerstage kwam ik bij fysiosportief terecht. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat we na mijn diplomering besloten hebben om samen te gaan werken.

Sporten is mijn ding, dit doe ik mijn hele leven al. Vroeger vooral geturnd, gevolleybald en geschaatst. Tegenwoordig pak ik die laatste sport weer lekker fanatiek op. Zo zul je mij regelmatig in mijn vrije tijd in Kardinge of Thialf zien. Als sporter weet ik als geen ander, dat af en toe spierpijn er gewoon bij hoort. Maar als spierpijn overgaat in pijnklachten en blessures, dan wordt het plezier in sporten natuurlijk wel aangetast.

Vanuit die ervaring is mijn belangstelling voor het vak fysiotherapie eigenlijk ontstaan en heb ik deze studie opgepakt. Tijdens mijn studie heb ik mij in eerste instantie vooral verdiept in sport gerelateerde klachten. Gaandeweg kwamen allerlei andere klachten van het gehele bewegingsapparaat ook uitgebreid aan de orde. Daar doe ik nu mijn voordeel mee. Bij welk type blessures dan ook, altijd kijk ik naar het gehele bewegingsapparaat.

In september 2020 ben ik gestart met het combinatie traject ‘manuele therapie’ en ’sportfysiotherapie’. Deze masters gaan nog dieper in op klachten en functiestoornissen van het bewegingsapparaat en daarnaast alle sport gerelateerde klachten.  Maar op dit moment is het natuurlijk het allerbelangrijkste en mijn persoonlijke doel om mijn cliënten zo snel mogelijk van hun klachten af te helpen, zodat er weer lekker en pijnvrij in welke vorm dan ook bewogen kan worden. 

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET DEMI

Optioneel. Noteer je voorkeuren hierboven, of selecteer deze hieronder.
Optioneel. Hiermee kan Demi je alvast invoeren in haar administratie.
Optioneel. Hiermee kan Demi je alvast invoeren in haar administratie.
Optioneel. Hiermee kan Demi je alvast invoeren in haar administratie.