Een goede thuiswerkhouding uitgelegd door Marle

Marle, door Corona werk ik weer de hele dag thuis ?. Wat is nou de goede houding tijdens het thuiswerken? Ik vertel je er graag meer over! ??‍??

Lichamelijke klachten tijdens het thuiswerken komen veel voor, gelukkig kan mijn collega Stefanie je online advies geven over de beste inrichting van je werkplek! Met haar online werkplek advies kan je bestaande klachten, zoals pijn en stijfheid in de nek of rug, verhelpen. Daarnaast kan je het advies natuurlijk ook preventief inzetten om klachten te voorkomen en je – thuis – werkplek te optimaliseren. En het fijne? Het kan allemaal via een online consult. Helemaal corona proof ?

Benieuwd of Stefanie jou ook kan helpen? Lees haar informatiefolder en maak een afspraak met Stefanie! 

online-werkplek-advies-marle-legt-uit-fysiosportief-groningen

Marle legt uit over fysiotherapie

Wat is een goede houding? Hoe werkt een massage? Wat is Dry Needling? Fysiotherapie kan soms best voor wat vragen zorgen. Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren. Daarom legt onze fysiotherapeut Marle elke maand een onderwerp over fysiotherapie aan je uit.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder