ELLEBOOG FYSIOTHERAPIE IN GRONINGEN

Heb je een stijf gevoel bij het bewegen van je elleboog? Of heb je  hier een pijnlijke plek? Elleboogklachten zijn duidelijk herkenbaar en vragen een nauwkeurige behandeling om niet langdurig te worden. Je elleboog vormt de verbinding tussen je onderarm en je bovenarm. Het zorgt zowel voor buiging en strekking, als voor het draaien van jouw onderarm.

Heb je wel eens gehoord van een tennisarm, een golferselleboog, of een muisarm? Allemaal klachten die veroorzaakt zijn door het regelmatig uitvoeren van dezelfde beweging. Door de intensieve kracht, of lange duur ontstaat beschadiging of zelfs irritatie op de plek waar de pezen van je onderarm vastzitten aan het bot van je elleboog.

 

De bewegingen van het elleboogewricht hebben een direct relatie met die van je pols en uw nek. Heb je daar een bewegingsprobleem? Dan kan dit ook zorgen voor overbelasting bij je elleboog.

Wij starten de behandeling van je elleboogklachten met een onderzoek naar de oorzaak van je klachten. Hierbij kunnen wij Echografie gebruiken om je elleboog van binnen te bekijken. Op basis van het resultaat van ons onderzoek, bestaat de behandeling uit het optimaliseren van de beweeglijkheid van de betrokken gewrichten en een concreet advies over hoe jij je elleboog het best kan gebruiken tijdens je dagelijks leven. Ook bepalen wij of een specifiek aangemeten brace je elleboog hierbij kan ondersteunen.

Elleboog Fysiotherapie van fysiosportief Groningen

DEZE FYSIOTHERAPEUTEN HELPEN JOU MET ELLEBOOG FYSIOTHERAPIE:

MAAK JE AFSPRAAK VOOR ELLEBOOG FYSIOTHERAPIE