Dagmar

Hoi, ik ben Dagmar. Ik volleybal sinds mijn 12e en doe dit afgelopen twee jaar op 2e divisie niveau. Dit vraagt veel van je lichaam, dus mijn schouder liet het helaas wat afweten. Ik ben toen naar fysiosportief gegaan, waar ik door Demi en Bart heel goed ben geholpen.

Door erachter te komen waar de pijn vandaan kwam werd er een plan opgesteld waarin ik allerlei verschillende oefeningen in de fysiopraktijk kon doen. Deze oefeningen gingen voornamelijk om het verbeteren van de stabiliteit en kracht van mijn schouderspieren. Ik werd flink uitgedaagd, maar merkte al heel snel verbetering.

Inmiddels kan ik weer lekker vrij volleyballen!

Ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder