De ervaring van Lilianne met fysiotherapie voor haar enkel van Olga

Hallo, ik ben Lilianne. Ik voetbal fanatiek dus helaas heb je dan wel eens een blessure en kan ik bij mijn fysiotherapeut Olga aankloppen. Olga ken ik nu sinds mijn 15e toen ik met rugklachten bij haar kwam.

Deze keer heeft Olga me met mijn enkelklachten weten te helpen. Was elke keer een feestje dus vandaar ook vandaag taart als feestelijke bedankje en ik ben bijna jarig! Bedankt Olga.

ervaring-fysiosportief-lilianne-olga

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder