De ervaring van Adri met fysiotherapie voor zijn voorste kruisband van Nico

In 2019 scheurde ik mijn kruisband af tijdens een simpel potje beach volleybal. Ik viel direct neer en hoorde de scheur van de kruisband. Je weet direct dat het klaar is qua competitie en ook weet je dat je een lang traject in gaat.

De revalidatie bij fysiosportief was lang, maar altijd de moeite waard. We hadden ook de pech dat COVID precies op het moment kwam dat ik eindelijk weer de zaal in zou mogen. Toch wist mijn fysiotherapeut Nico mij gemotiveerd te houden en hield hij me scherp. Elke minuut te laat waren 10 push ups voor de fysio training aan, om vervolgens een uur of half uur afgemat te worden.

De ervaring met voorste kruisband fysiotherapie van Adri bij Nico van fysiosportief

De revalidatie bij fysio sportief was lang, maar altijd de moeite waard. We hadden ook de pech dat COVID precies op het moment kwam dat ik eindelijk weer de zaal in zou mogen. Toch wist wist mijn fysiotherapeut Nico mij gemotiveerd te houden en hield hij me scherp. Elke minuut te laat waren 10 push ups voor de fysio training aan, om vervolgens een uur of half uur afgemat te worden.

Nico vertelde dan tijdens de oefeningen hoe lang patiënten voor mij het volhielden met een bepaalde oefening. Gek genoeg viel ik altijd in het niets vergeleken met de prestaties van mijn voorgangers bij. Ook zo wist Nico mij te motiveren.

Het doel was om alles weer vrijuit te kunnen en dit is gelukt! Ik kan weer kitesurfen, volleyballen en hardlopen. Alles pijnvrij zolang ik maar een beetje fit blijf.

Ik raad het niemand aan om zijn of haar kruisband af te scheuren, maar mocht het je gebeuren, ga dan naar Nico voor weer een sterke knie en een leuke tijd!

ervaring-voorste-kruisband-fysiotherapie-fysiosportief-groningen

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

 

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder