De ervaring van Bartje met fysiotherapie voor zijn rug van Jouke Jan van fysiosportief

Mijn naam is Bartje Koens en ik kom al geruime tijd regelmatig bij fysiosportief voor mijn klachten. Eind jaren 90 heb ik Dannie leren kennen via de spinningslessen die hij destijds gaf bij Plaza Sportiva.

De ervaring met fysiotherapie voor zijn rug van Bartje bij fysiosportief

Nu zoveel jaar later ben ik alweer een tijdje onder behandeling bij Dannie en sinds kort ook bij Jouke Jan. De behandelingen van Jouke Jan zijn de laatste tijd met name gericht op mijn onderrug. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Jouke Jan. Hij luisterde aandachtig naar mijn klachten en zorgde ervoor dat hij een duidelijk beeld kreeg van mijn medische geschiedenis. We zijn samen aan de slag gegaan met oefeningen om zo mijn coördinatie en kracht te verbeteren.

Wat ik daarnaast vooral waardeer bij fysiosportief is de personal touch die ze bieden. Het is duidelijk dat ze niet alleen geïnteresseerd zijn in het behandelen van klachten, maar ook in het begrijpen van de persoon erachter. Al met al ben ik erg tevreden over de therapie bij Jouke Jan en fysiosportief.

ervaring-rug-fysiotherapie-fysiosportief-bartje

In deze ervaring

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder