De ervaring van Belinda met manuele therapie voor haar rug en elleboog van Pieter

In 2018 ben ik op aanraden van mijn dochter bij fysiosportief terecht gekomen.

De ervaring met rug manuele therapie van Belinda bij Pieter van fysiosportief

Ik heb mijn rug gebroken in het verleden en heb last van een zenuw bij mijn ruggengraat. Ik was begonnen met fysio fitness en toen bij Pieter Prins terecht gekomen. Ik kon eerst maar 10 min lopen en moest toen even door de knieën gaan om de zenuw vrij te maken, maar na een tijdje onder behandeling bij Pieter te zijn geweest kon ik van 10 min lopen na een uur en meer…een geweldig resultaat!

De ervaring met elleboog manuele therapie van Belinda bij Pieter van fysiosportief

Echter in augustus 2021 ben ik achterover van de trap gevallen en heb ik onder anderen mijn elleboog verbrijzeld.
De vraag was of ik mijn elleboog ooit weer kon gebruiken!

Na twee operaties van ieder vijf uur heeft de chirurg met zijn team mijn arm weer in elkaar gezet!
Pieter en zijn collega Bart hebben ervoor gezorgd dat ik na al die tijd mijn arm weer kan gebruiken ( op een kleine beperking na) maar dat heeft nog even tijd nodig. Zelfs de chirurg gaf een compliment aan Pieter voor het prachtige resultaat!

Dus ik ben heel blij met het resultaat wat Pieter samen met mij heeft behaald….Mijn complimenten, ik had er een hard hoofd in maar Pieter heeft mij er doorheen gesleept!

ervaring-fysiosportief-groningen-belinda

In deze ervaring

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder