De ervaring van Chandra met fysiotherapie voor long covid van Ryan van fysiosportief

Met fysiotherapeut Ryan werken aan conditie en kracht voor herstel van long covid is erg fijn. Hij legt uit waar je de oefening voor is, waar je kracht moet zetten, hoe balans te houden en pusht je op een zeer plezierige manier.

De ervaring met fysiotherapie voor long covid van Chandra bij fysiosportief

Ryan vraagt tussendoor of het gaat, let op je houding en als het goed goed gaat krijg je regelmatig een ‘happy days’. The Charm of an Irishman in het Nederlandse.

ervaring-fysiosportief-covid-chandra

Op deze pagina

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder