De ervaring van Job met fysiotherapie voor zijn rug van Demi van fysiosportief

Ik ben Job en in 2019 heb ik een dubbele hernia gehad, waardoor mijn leven als duursporter nogal veranderde. Een halve marathon was het maximale dat ik kon lopen en daar had ik dan 3 dagen last van. Inmiddels heb ik geaccepteerd dat hardlopen niet meer gaat zoals ik zou willen en heb ik alle focus op wielrennen gelegd. Dat heeft voor nieuwe ambities en doelen gezorgd. Demi van fysiosportief helpt mij daarbij.

Op 17 juni aanstaande rijd ik voor Stichting PLN de Styrke Proven – Noors voor Krachtproef – een wielerwedstrijd van Trondheim naar Oslo. Deze wedstrijd van 560 km en 3.800 hoogtemeters moet binnen 24 uur worden afgelegd.

Wekelijks ga ik naar Demi om mijn rug te laten behandelen. Zij zorgt ervoor, dat mijn rug voldoende flexibel blijft en dat mijn rugklachten, die af en toe de kop opsteken, snel verdwijnen. Hierdoor kan ik mijn programma uitvoeren en me goed voorbereiden.

Naast de goede en effectieve behandelingen heb ik Demi ook als een zeer extraverte en spontane fysio leren kennen die ook een passie voor sport heeft. Dat zorgt voor begrip en verbinding. Daarnaast heeft ze humor waardoor zelfs een soms wat pijnlijke behandeling goed gerelativeerd kan worden.

ervaring-fysiosportief-groningen-demi-rug

In deze ervaring

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder