De ervaring van Jort met hardloop fysiotherapie van Dannie van fysiosportief

Van bank naar Ironman op je 40e. Midlifecrisis? Misschien haha maar ook gewoon ontzettend leuk om veel te sporten en fit te worden en zijn.

Het duurde niet lang nadat ik die bank af was voordat ik bij Dannie terecht kwam. Runnersknee. In overleg met hem mijn trainingsschema aangepast maar dat gaf niet het gewenste effect. Een doorverwijzing naar collega Pieter voor een manuele behandeling wel. Na 1 keer was ik van al mijn klachten af. Bleek dat het probleem in mijn knie vanuit mijn bil kwam.

Hardloop fysiotherapie van fysiosportief voor hardloper Jort

Door de jaren heen, ik ben nu 44, voor een paar klachten bij fysiosportief geweest. Eigenlijk altijd gerelateerd aan het hardlopen. Spierscheurtje hier, overbelasting daar. Vaak kon Dannie me helpen maar soms werd ik doorverwezen naar een collega. Demi om mij wat rechter te kraken of Marle om spanning van een pees te halen door dry needling in een spier.

Wat ik ook tof vond was dat Dannie mij mijn eigen enkel leerde tapen toen dit een tijdje nodig was tijdens het hardlopen in plaats van dat ik dat telkens bij hen moest laten doen.

Jort kreeg fysiotherapie bij fysiosportief Rijksstraatweg 148 in Haren

Ik ben heel erg tevreden over deze fysiopraktijk. Veel kennis en expertise in huis, zeer snelle reacties op hulpvragen, zich goed kunnen verplaatsen in mij en wat ik wil of nodig heb en actief hierin meedenken.

Ik woon in Glimmen en ging altijd naar een van de praktijken in de stad Groningen. Nu is er een in Haren, dat is helemaal om de hoek. Top!

ervaring-fysiosportief-hardloop-fysiotherape-jort

In deze ervaring

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder