De ervaring van Julia met fysiotherapie voor haar enkel van Adriaan en Dannie

Hi, ik ben Julia. Eind september 2021 liep ik door een fout van een tegenstandster letsel aan mijn enkel op tijdens mijn eerste wedstrijd van het nieuwe volleybalseizoen. En dat gelijk aan het begin van het seizoen na de lange lockdown door Corona. Wat baalde ik!

Een maand na het gebeuren kom ik op krukken binnen voor een intake bij mijn fysiotherapeut Adriaan. Ik weet nog heel goed dat Adriaan zei dat de krukken snel weg moeten. Mislukt.. ­čÖé

De ervaring met enkel fysiotherapie van Julia bij Adriaan en Dannie van fysiosportief

We merken namelijk al gauw dat mijn enkel niet vooruitgaat. Daarom wordt besloten om mijn enkel met echografie te onderzoeken door fysiotherapeut Dannie. Daaruit blijkt een fractuur. Dannie gaat met mij mee naar het spreekuur bij sportarts Stijn de Bruijn van het Martini Ziekenhuis. Erg fijn dat Dannie meegaat.

Daarin maakt fysiosportief voor mij echt het verschil. In het ziekenhuis wordt een MRI-scan gemaakt. Daar blijkt uit dat ook drie gescheurden enkelbanden heb. Ik blijf al die tijd onder behandeling bij Adriaan om te werken aan mijn herstel. Adriaan helpt mij elke week geduldig om een stukje beter te worden. Hij is altijd rustig en vriendelijk gebleven. Ook als ik er geen zin meer in had, sleepte hij mij er doorheen. Uiteindelijk krijg ik een injectie in mijn enkel en dat geeft een boost!

Na bijna een jaar revalideren bij fysiosportief kan ik vol trots zeggen dat ik aan het nieuwe seizoen ben begonnen. Door jullie goede zorgen sta ik weer onbezorgd op het veld. En daar draait het om. Adriaan & Dannie: enorm bedankt voor jullie hulp!

 

ervaring-fysiosportief-groningen-julia

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder