De ervaring van Martijn met fysiotherapie voor zijn knie van Rowan

Ik was al een keer bij fysiosportief geweest in 2012, toen had ik jarenlang nergens last van, en daarna kreeg ik een lichte zweepslag in de kuit. Kwam toen bij Dannie terecht, en ben daaraan geholpen. Een aantal weken later ging het mis tijdens het voetballen. Tijdens het wegdraaien met geblokkeerd been scheurde ik mijn meniscus.

Toen zat de knie op slot, eerst bij de eerste hulp geweest en het ging niet beter. Toen ben ik doorgestuurd naar Frederik van het knieteam van fysiosportief, die constateerde dat er vermoedelijk sprake was van meniscusletsel. Hierop werd ik doorverwezen naar de huisarts voor een verwijzing naar het ziekenhuis. Uiteindelijk ben ik aan mijn meniscus geopereerd bij Tom van Raaij.

De ervaring van Martijn met fysiotherapie voor zijn knie van Rowan

Na anderhalve week dat de zwelling was afgenomen, ben ik gestart met doorbewegen bij Frederik. In de eerste weken ging het goed met doorbewegen en werd de knie gemobiliseerd. Daarna werd er gestart met oefeningen in de zaal. De eerste tijd ging dat goed, maar daarna kreeg ik verschillende fysio’s waardoor het soms wat onduidelijk werd voor mij hoe ik de oefeningen moest uitvoeren. Toen heb ik aangegeven liever begeleid te worden door 1 iemand die consistent bezig gaat en de voortgang kan blijven zien. Dit werd toen direct geregeld in de persoon van Rowan.

Rowan heeft het goed gedaan, rustige persoonlijkheid, denkt goed mee en weet de oefeningen goed uit te leggen en te monitoren. Hij wist wel het vertrouwen te geven en aan te geven hoe het proces gaat. Ook was er ruimte voor eigen ideeën en wensen waar op een goede manier mee om werd gegaan. Dat was ook het voordeel dat je bij fysiosportief Munnekeholm in een grote sportschool zit met voldoende mogelijkheden. Zo kon ik ook aan mijn algehele conditie werken.

Op dit moment gaat het wel redelijk met de knie! Vanwege een reis van 2.5 maanden met mijn gezin naar Australie heb ik nog een beetje ingehouden met draaibewegingen zoals tennis en Padel, maar sporten, joggen, lopen en traplopen gaat gelukkig goed!

ervaring-knie-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-mark

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder