De ervaring van Mijke met fysiotherapie van Lotte van fysiosportief

Ik kom al velen jaren af en toe bij fysiosportief voor verscheidene klachten. Bij Lotte begon ik aan een nieuw traject voor mijn langdurige rugpijn. Dit bood uitkomsten die ik zelf niet verwacht had. Ik kwam er sterker uit dan ik had gedacht. Ik heb nieuwe manieren gevonden on met de pijn om te gaan en om het te voorkomen.

De ervaring met fysiotherapie voor langdurige rugklachten van Mijke bij fysiosportief

Lotte is een super lieve, positieve en openhartige fysio die me liet inzien dat ik zelf meer kan dan ik dacht. Ik zal het sporten bij fysiosportief oprecht gaan missen. De begeleiding vond ik erg prettig en de plek heeft een ongedwongen en ontspannen sfeer. Gelukkig heb ik middels zwemmen en binnenkort ook Krav Maga een goede opvolger ervan gevonden.

ervaring-fysiosportief-groningen-maaike-lotte

In deze ervaring

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder