De ervaring van Richard met fysiotherapie voor zijn achillespees van Bart

Hallo, ik ben Bart en manueel therapeut bij fysiosportief. Afgelopen najaar kwam Richard bij mij en mijn stagiair fysiotherapie Wouter. Richard had zijn achillespees gescheurd.

De ervaring met achillespees fysiotherapie van Richard bij Bart van fysiosportief

Een nare blessure, maar het was vanaf het begin al duidelijk dat Richard met volle overgave en motivatie revalidatie wilde starten. Dit resulteerde keer op keer in een pittige training met zweetdruppels, verzuring en vermoeidheid voor Richard. Door de inzet en resultaten die met de week indrukwekkender werd kregen Wouter en ik ontzettend veel voldoening uit het hele traject.

Resultaat: een dikke vette glimlach aan het einde van de werkdag en een Richard die zijn sport weer met volle overgave kan voortzetten!

Richard bedankt voor je goede inzet en je flesje wijn! Hier gaan Wouter en ik zeker van genieten!

ervaring-fysiosportief-groningen-richard

In deze ervaring

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

12 september 2023
ervaring-fysiosportief-groningen-sportfysiotherapie-schouder

De ervaring van Yuri met sportfysiotherapie voor zijn schouder van Leon van fysiosportief

Natuurlijk had hij hem liever leren kennen onder het genot van een mooi glas wijn. Maar nee, zoals zo vaak bij sporters en hun fysiotherapeut markeerde een blessure het begin van hun contact. Hij is Youri Zoon, meervoudig wereldkampioen... Lees verder

21 juli 2023
ervaring-rug-fysiotherapie-fysiosportief-bartje

De ervaring van Bartje met fysiotherapie voor zijn rug van Jouke Jan van fysiosportief

Mijn naam is Bartje Koens en ik kom al geruime tijd regelmatig bij fysiosportief voor mijn klachten. Eind jaren 90 heb ik Dannie leren kennen via de spinningslessen die hij destijds gaf bij Plaza Sportiva. De ervaring met... Lees verder