De ervaring van Richard met fysiotherapie voor zijn achillespees van Bart

Hallo, ik ben Bart en manueel therapeut bij fysiosportief. Afgelopen najaar kwam Richard bij mij en mijn stagiair fysiotherapie Wouter. Richard had zijn achillespees gescheurd.

De ervaring met achillespees fysiotherapie van Richard bij Bart van fysiosportief

Een nare blessure, maar het was vanaf het begin al duidelijk dat Richard met volle overgave en motivatie revalidatie wilde starten. Dit resulteerde keer op keer in een pittige training met zweetdruppels, verzuring en vermoeidheid voor Richard. Door de inzet en resultaten die met de week indrukwekkender werd kregen Wouter en ik ontzettend veel voldoening uit het hele traject.

Resultaat: een dikke vette glimlach aan het einde van de werkdag en een Richard die zijn sport weer met volle overgave kan voortzetten!

Richard bedankt voor je goede inzet en je flesje wijn! Hier gaan Wouter en ik zeker van genieten!

ervaring-fysiosportief-groningen-richard

In deze ervaring

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder