De ervaring van Rommert met fysiotherapie voor zijn lies van Bart van fysiosportief

Rommert kwam bij Bart terecht nadat hij klachten kreeg rondom de lies tijdens zijn trainingen en wedstrijden van GHHC Heren 1.

Door het vele wenden en keren tijdens hockey komen liesklachten regelmatig voor bij hockeyers. Om zo spoedig mogelijk weer te kunnen hockeyen is het belangrijk om relatieve rust te nemen i.c.m het versterken van de rug, buik, bil en beenspieren. Hier heeft Rommert hard aan gewerkt zodat hij de laatste wedstrijden van het seizoen weer kan vlammen! Succes Rommert!

In deze ervaring

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder