Elina

Toen ik na mijn studie voor een aantal maanden op reis kon, was de keuze snel gemaakt om naar Zuid-Amerika te vertrekken. Onder andere omdat je in Zuid-Amerika erg goed kan hiken. Ik liep toen al wel een tijdje met zeurende knieklachten maar medisch was er niks te vinden.

De recensie van Elina over knie fysiotherapie bij Demi van fysiosportief

Toen ik aanloop naar mijn reis meer begon te wandelen begon de pijn ook meer te worden. Dit was het moment dat ik bij fysiosportief aanklopte en ben ik samen met Demi gestart om de spieren rondom mijn knie te versterken.

Eigenlijk merkte ik al snel verbetering en gaf dit ook vertrouwen om op reis goed in de bergen te kunnen wandelen. Uiteindelijk heb ik dat ook heel veel gedaan met 0 klachten. De trainingen met Demi waren naast effectief ook altijd heel gezellig en tijdens mijn reis kreeg ik ook nog een berichtje van Demi hoe het ging. Ik ben erg tevreden met hoe ik ben geholpen!

Lees meer recensies bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder