Elina

Toen ik na mijn studie voor een aantal maanden op reis kon, was de keuze snel gemaakt om naar Zuid-Amerika te vertrekken. Onder andere omdat je in Zuid-Amerika erg goed kan hiken. Ik liep toen al wel een tijdje met zeurende knieklachten maar medisch was er niks te vinden.

De recensie van Elina over knie fysiotherapie bij Demi van fysiosportief

Toen ik aanloop naar mijn reis meer begon te wandelen begon de pijn ook meer te worden. Dit was het moment dat ik bij fysiosportief aanklopte en ben ik samen met Demi gestart om de spieren rondom mijn knie te versterken.

Eigenlijk merkte ik al snel verbetering en gaf dit ook vertrouwen om op reis goed in de bergen te kunnen wandelen. Uiteindelijk heb ik dat ook heel veel gedaan met 0 klachten. De trainingen met Demi waren naast effectief ook altijd heel gezellig en tijdens mijn reis kreeg ik ook nog een berichtje van Demi hoe het ging. Ik ben erg tevreden met hoe ik ben geholpen!

Lees meer recensies bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

12 september 2023
ervaring-fysiosportief-groningen-sportfysiotherapie-schouder

De ervaring van Yuri met sportfysiotherapie voor zijn schouder van Leon van fysiosportief

Natuurlijk had hij hem liever leren kennen onder het genot van een mooi glas wijn. Maar nee, zoals zo vaak bij sporters en hun fysiotherapeut markeerde een blessure het begin van hun contact. Hij is Youri Zoon, meervoudig wereldkampioen... Lees verder

21 juli 2023
ervaring-rug-fysiotherapie-fysiosportief-bartje

De ervaring van Bartje met fysiotherapie voor zijn rug van Jouke Jan van fysiosportief

Mijn naam is Bartje Koens en ik kom al geruime tijd regelmatig bij fysiosportief voor mijn klachten. Eind jaren 90 heb ik Dannie leren kennen via de spinningslessen die hij destijds gaf bij Plaza Sportiva. De ervaring met... Lees verder