Ger­ben & Ja­scha

De ervaring bij fysiosportief van Gerben & Jascha


Run­ning voor An­ne­miek & Casper begeleid door fysiosportief
Op 14 mei 2017 is onze mooie, lieve vrien­din An­ne­miek over­le­den aan de ge­vol­gen van al­vlees­klier­kan­ker. In die kor­te tijd die ze had heeft An­ne­miek haar kost­ba­re ener­gie in­ge­zet en is ze een in­za­me­lings­ac­tie voor Sup­portCasper ge­start.

SupportCasper is een initiatief van Casper van Eijk om door onderzoek een einde te maken aan alvleesklierkanker. Casper wordt ondersteund door veel bekende Nederlanders zoals Ronald Koeman, Ellen Hoog, René van der Gijp en anderen die familie of bekenden hebben die aan alvleesklierkanker overleden zijn. Het was Annemiek haar wens dat al­vlees­klier­kan­ker wordt over­won­nen.

Geïnspireerd door de wens van An­ne­miek hebben wij Jascha en Gerben eind 2017 besloten om op 6 mei 2018 de marathon van Praag te lopen.

Voor advies, verzorging en om blessures te voorkomen hebben we fysiosportief Groningen gevraagd ons te begeleiden. Wekelijks een blessure consult en zonodig de benen los masseren. Daarnaast vakkundige kennis en advies van Marcel van Burgsteden op het gebied van looptechniek en loopblessures. fysiosportief Groningen was telkens meteen enthousiast en bereid om ons te helpen.

Op 6 mei hebben we de marathon van Praag met succes en zonder blessures uitgelopen. Het was genieten! En mooier nog; hiermee hebben we ruim 3.000euro opgehaald voor SupportCasper.

De begeleiding, adviezen en verzorging door Marcel van Burgsteden van fysiosportief Groningen hebben zeker bijgedragen aan dit succes. Wij willen Marcel en anderen hiervoor heel erg bedanken!

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder