Harriet

Ik ben in 2020 bij fysiosportief terecht gekomen na een val van de trap. Ik had een scheur in mijn heup en er werden schroeven ingezet.

Ik kreeg Roos als fysiotherapeute en er was gelijk een klik. De revalidatie ging goed alleen ik bleef pijn houden bij wandelingen. Roos vond dit merkwaardig en afwijkend en stuurde mij terug naar de chirurg. Ik bleek necrose te hebben van mijn heupkop, er is een kans dat dit ontstaat na het inzetten van schroeven in mijn heup. Helaas was dit bij mij gebeurd. Hierdoor moest ik opnieuw geopereerd worden. Ditmaal een totale heup.

Ik heb daarna de revalidatie weer opgepakt bij Roos. Ik ben nu een paar maanden verder en ik ben sinds eind januari uitbehandeld! Het gaat goed! Ik kan weer wandelen en fietsen, wat ik graag doe.

Ik vind dat er bij fysiosportief een team enthousiaste mensen werkt die kundig zijn. Ik heb de behandeling van Roos dan ook zeer prettig gevonden.

ervaring-fysiosportief-groningen-harriet

Benieuwd of Roos jou ook kan helpen? Onze fysiotherapeut Roos hielp Harriet met fysiotherapieMaak kennis met Roos of stel je vraag aan haar via de onderstaande knop.

 

Ervaringen bij fysiosportief
Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen. Je leest ze in de serie #ikbenweersportief

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder