Henk

Lieve Marle en Merel, Begin november begonnen wij met ons drieën, maar vooral mijn avontuur. Met als doel om mij fysiek maar vooral mijn rechterbeen zo sterk mogelijk te krijgen voor dat ik geopereerd zal worden voor een nieuwe knie want er wordt gezegd hoe beter je de operatie in gaat hoe beter je eruit komt.

Ook werden er doelstellingen afgesproken zoals op een halve bol of op een trampoline te gaan staan om mijn stabiliteit te verbeteren. De reden hiervoor was dat ik met veel moeite op 1 been kan staan zonder direct te gaan wiebelen.

ervaring-henk-fysiosportief-fysiotherapie-groningen

Half december 2019 werd ik geopereerd aan mijn rechterknie en vanaf dat moment begon, samen met jullie,  mijn werkelijke revalidatie van ongeveer een jaar.

Tot eind januari 2020 kreeg ik thuis mijn fysio oefening. Begin februari 2020 ben ik weer bij jullie in de praktijk begonnen met oefeningen. 

Ondanks dat wij ook nog te maken kregen met een uitgestelde of het niet door gaan van een vakantie in coronatijd zijn wij vol goede moed verder gegaan. 

Dankzij jullie inzet, de opbeurende woorden van je kan het wel, enthousiasme, geduld en toch wel strenge aanpak ben ik zover gekomen dat ik na genoeg alles weer kan doen als voor mijn operatie.

Ook de doelstellingen zoals op een halve bal of op een trampoline te gaan staan en dan een bal te vangen en teruggooien of door mijn knieën te gaan/hurken, op 1 been te staan en ook buigen heb ik gehaald weinig te gaan trillen wat ik voor die tijd wel geregeld deed.

Zowel Mika als mijzelf willen jullie hartelijk bedanken voor alle hulp die wij van jullie beiden mogen ontvangen.

Benieuwd of Merel en Marle jou ook kunnen helpen?
Maak kennis met Merel en met Marle of stel je vraag aan hen via de onderstaande knop.

30 oktober 2020
ervaring-fysiosporief-groningen-jonathan

Jonathan

Afgelopen juni kwam ik na een advies van een vriend bij fysiosportief. Ik werk als sportjournalist en zit daardoor veel achter een computer om artikelen te schrijven. Door corona moest dit de laatste tijd thuis en hier heb ik niet altijd de juiste werkplek. Dit merkte ik doordat ik klachten kreeg... Lees verder

02 september 2020

Laurens

Ik heb nu al een aantal jaar last verschillende lichamelijke klachten gehad. Met name komen rug, nek en schouderklachten vaak terug. Dit kan erg belemmerend zijn bij bijvoorbeeld het sporten en tijdens het werk. Ik heb momenteel een kantoorbaan waar ik vaak wel 8 uur achter elkaar achter de computer zit.... Lees verder

21 augustus 2020
ervaring-fysiosportief-groningen-viggo

Viggo

Ik kwam bij fysiosportief terecht, omdat ik erg veel last van mijn schouder had, vooral tijdens het tennissen. Het deed vooral erg veel pijn als ik serveerde of een ‘forehand’ sloeg. Omdat ik vrij fanatiek tennis en omdat het seizoen net was begonnen, was zo’n pijnlijke schouder natuurlijk niet echt handig... Lees verder